Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

L’eurodeputat UKIP Steven Woolfe espitalizat après una bagarra al Parlament Europèu

Sembla que qualques collegas metián en question sas aspiracions a dirigir l’UKIP après aver pensat de se n’anar al Partit Conservator

L’eurodeputat britanic Steve Woolfe, del Partit de l'Independéncia del Reialme Unit (UKIP), foguèt espitalizat dijòus passat après aver perdut coneissença dins una batèsta amb sos collègas del partit a Estrasborg. Woolfe aspira a èsser lo successor de Nigel Farage coma cap del partit.
 
Lo pòrtavotz de l’UKIP assegurèt que Woolfe venguèt “sobdament malaut”, mas qualques mèdias britanics dison que i aguèt una batèsta amb qualques collègas. La cadena Sky News cita de fonts qu’asseguran que perdèt coneissença après recebre un còp de ponh d’un autre deputat a la cara. A l’ora d’ara Woolfe a recobrat la consciéncia e sembla qu’auriá pas cap d’emorragia cerebrala.
 
A 49 ans, Steve Woolfe confirmèt dijòus que seriá candidat per dirigir l’UKIP, après l'inesperada demission de Diane James, quand fasiá solament tres setmanas qu'ocupava la carga. Segon Sky News, Woolfe s’èra amassat amb d’autres collègas que metián en question sas aspiracions, après admetre qu'el aviá pensat a la possibilitat de se n’anar al Partit Conservator. Woolfe poguèt pas participar a las primàrias precedentas perque lo tèrme per presentar la candidatura aviá expirat.
 



Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article