Bandièra01 1180x150: País Invisible

Opinion

Randoneaa

La Tèsta de Meric
La Tèsta de Meric | mercantour.info

Lo divendres passat ma quinesiterapeuta a denembrat mon suenh e es partia tot pròche de'n Casternòu. Es anaa en Peuna fins en l’amont de la valaa dau Tuebi.

Es anaa en lo pichon vilar de la Baumeta ont i es la chapela de Sant Joan lo Baptista amb d’amics. Pi an puat (coma si ditz en Peuna), an montat fin a la Tèsta de Meric. D'aquest luec avian una fòrça polia vista sus lo cirque environat de chalanchas burelas, qu’as au mitan lo vilatge de Casternòu, mas lo sabian pas.

Sabian pas que sus l’adrech de la Tèsta de Meric son de fragostiers. Es pas la sason ! mas se avian calat fins als Ivernasses de'n Bochaniera aurian pogut manjar un bèl plat de ravòlis à las cogordas! pi s’encalar fins a la Baumeta sus un chamin mas larg.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article